Извършване на СМР и довършителни работи - УО „Максим Горки” гр. Кубрат.

Възложител: ОБЩИНА КУБРАТ

Фирма "Аква Конструкшън" ЕООД с гордост обявява успешното приключване на проекта за извършване на строително-монтажни работи и довършителни дейности по ученическото общежитие "Максим Горки" в град Кубрат. Проектът включваше комплексен ремонт и реновация на сградата. Основните дейности, които фирмата извърши представляваха:

  • Саниране - Фасадата на сградата беше реконструирана изцяло. За да се подобри енергийната ефективност на сградата се постави нова топлоизолация и изцяло се подмени дограмта. Дейностите по фасадата на сградата завършиха с изпълението на нова мазилка.

  • Оптимизация на инженерните системи, включително обновяване на електроинсталациите, водопроводната и канализационната мрежи.

  • Вътрешни помещения - бяха ремонтирани и подобрени стаите, общите помещения и оборудването, създавайки уютна и функционална среда за живеене на учениците.

  • Сигурност - бяха инсталирани системи за сигурност като видеонаблюдение и контрол на достъпа, което повишава нивото на безопасност за обитателите на общежитието.

Фирмата се гордее с успешното завършване на проекта, който беше изпълнен с внимание към детайлите, качествени материали и професионално отношение, съобразено с нуждите на възложителя и със съответствие на всички нормативни изисквания.