Цветелина Димитрова, „Аква Конструкшън“ ЕООД: Целесъобразно е да бъдат актуализирани стойностите на договори по текущите проекти

Уважаема г-жо Димитрова, приемете поздрави от екипа на в. „Строител“ за получената престижна награда на ОП София „Най-добър строител“ в категория „Малки предприятия”. Какво означава за Вас това отличие от колегите Ви?

Целият екип на „Аква Конструкшън“ ЕООД работихме усърдно и знаем колко усилия, време и труд сме посветили, за да го заслужим. За нас това не е просто поредната грамота, която сме закачили на стената, а признание за перфектно свършената работа през годините. Също и мотивация да продължим напред с пълни сили!

Посвещаваме наградата в памет на управителя на „Аква Конструкшън“ ЕООД Анчо Димитров.

Какви са другите предизвикателства, с които се сблъсквате?

Предизвикателства винаги е имало и винаги ще има, но това не ни е спирало и не планираме да се отказваме и сега – даже напротив, колкото повече са, толкова повече страст влагаме в каузата си, независимо дали работим сами или в партньорство с други строители.

Вие сте член на най-голямото Областно представителство на Камарата, това в София. Какви трябва да бъдат основните приоритети на ОП и на Камарата като цяло през 2022 г.?

Във фирмата ни действията припокриват мирогледа и ценностите на нашия управител – прозрачен подбор на изпълнители на обектите и следене за качественото изпълнение на всяка стъпка от плана. Съветваме и ОП и Камарата да следва нашия пример за по-добри резултати в бъдеще. Считаме за целесъобразно да бъдат актуализирани стойностите на договорите за изпълнение на текущите проекти предвид растящите цени на суровините и материалите и да се настоява за допълнително финансиране от държавата с цел оптимизация на строителните разходи.

Какво ще пожелаете на читателите и на екипа на в. „Строител” за 2022 г.?

В заключение първо искаме да благодарим на целия ни екип и всички наши работници и партньори за непрестанната усърдна работа, която кипи на обектите ни, и да си пожелаем да бъдат все така целеустремени и всеотдайни. А на читателите и екипа на в. „Строител“ пожелаваме най-искрено през 2022 г. да посрещнат много успехи, да не спират да се борят с трудностите и най-важното в тези времена - да се радват на отлично здраве и благополучие!